Konci Series

Kalayan pinuh ku jangkauan solusi urang, pinter hirup sareng anjeun damel. Kami ngagaduhan kasaparan anjeun.

Kaunggulan urang

  • Boldly break through and develop classics, Guub continue to use the latest technology and the highest quality materials to ensure product performance.

    INNOVATION

    Kandelna ngaso sareng ngamekarkeun klasik, Guub neraskeun ngagunakeun téknologi pang anyarna sareng bahan kualitas pangluhurna pikeun mastikeun kinerja produk.

  • Guub products have a variety of designs, materials, appearances, enhance the value of your furniture, and lock your happy life.

    DESIGN

    Produk guub ngagaduhan rupa-rupa desain, bahan, penampilan, ningkatkeun nilai perabot anjeun, sareng ngonci kahirupan bagja.

  • Guub products focus on low power consumption and recycling.

    GIGI

    Produk guub fokus kana pamakean listrik sareng daur ulang.

  • Speed, attitude, transparency, Guub service isn’t ended at product delivery.

    SERVICE

    Kacepetan, sikep, transparansi, jasa Guub henteu réngsé dina pangiriman produk.

tentang Kami

Tombol Sanggup & Sentuh Kabagjaan

langkung seueur ngartos

Solusi

  • Open office environment, but safe personal storage creates more conditions to consider

    Spasi ruang

    Lingkungan kantor kabuka, tapi neundeun pribadi anu aman nyiptakeun langkung seueur kaayaan anu badé dipertimbangkeun

    maca deui
  • Smart home is a trend, keyless, safe protection of your valuables, certificates, honors, memories, et

    Parumahan

    Imah pinter mangrupikeun tren, konci anu henteu, pelindung aman tina barang berharga anjeun, sertipikat, penghormatan, kenangan, dll

    maca deui
  • <br/>
Keyless, safer, simplifies management of lockers

    Kaséhatan & Kabugaran


    Henteu penting, langkung aman, nyederhanakeun manajemén loker

    maca deui
  • Our new technology is closer to the daily life of school teachers and students, campus card is the key

    Atikan

    Téknologi anyar kami caket kana kahirupan sapopoé nyaéta guru sakola sareng murid, kartu kampus mangrupakeun konci

    maca deui

produk panas

  • Safe Box Wardrobe Biometric Drawer Safe Home
  • Residential Furniture Drawer Cabinet Biometric Fingerprint Lock
  • Jewelry Box Keyless Code Chest of Drawers Locks
  • Black Touchscreen Cam Lock Gym Locker Cabinet Locks

buletin